Dyspenser do czekolady | nastawny | dwa zbiorniki 5,5 kg | 1,9 kW | 230V | 740x460x820 mm | CHOCOHOTTWO
Karta produktu
Opis:
- Profesjonalny i innowacyjny włoski dyspenser do czekolady
- Urządzenie może zostać wykorzystane do polewania rożków i kubków z lodami, tworzenia dekoracji itp.
- Doskonale sprawdzi się w cukierniach i pracowniach czekoladowych, lodziarniach, hotelach czy restauracjach
- Temperówka posiada dwa osobne mocne i wydajne silniki, zasilające pracę mieszadła i ślimaka
- Silnik przekładni ślimakowej posiada funkcję rewersu
- Wyjmowany ślimak ze stali nierdzewnej ułatwia czyszczenia urządzenia i pozwala na szybką wymianę czekolady
- Dyspenser posiada intuicyjny i funkcjonalny dotykowy panel
- Funkcja automatycznego dozowania odpowiedniej ilości czekolady
- Dwa zbiorniki o pojemności 5,5 kg
- Urządzenie posiada tryb nocny
- Solidna i trwała obudowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- Urządzenie jest proste w czyszczeniu i utrzymaniu w czystości
- W standardzie pedał i przycisk do sterowania przepływem czekolady
- Wyposażona w 4 antypoślizgowe nóżki
- Dyspenser może zostać wbudowany w ladę za pomocą specjalnego zestawu montażowego - za dopłatą
- Możliwość dokupienia 5 różnych specjalnych wymiennych dysz, dających odmiennie efekty fontanny do czekolady - za dopłatą
Wyposażenie dodatkowe:
- RQ14.1.INCASSO2 - zestaw do montażu w ladzie
- RQ14.1.CHOCOHOT - wymienna dysza do fontanny
Parametry techniczne:
- Wymiary zewnętrzne [mm]: 740x460x820
- Pojemność zbiornika [kg]: 2x 5,5
- Moc [kW]: 1,9
- Zasilanie [V]: 230
- Waga [kg]: 65