Prowadzisz własny lokal gastronomiczny i zależy Ci na stworzeniu idealnej pod względem jakości oraz funkcjonalności kuchni? Serce każdej restauracji powinno być wyposażone w niezawodny piec konwekcyjno-parowy. Kupno takiego narzędzia obróbki termicznej tylko z pozoru może wydawać się bajecznie proste. W rzeczywistości musisz poznać kilka priorytetowych zasad, jakimi należy się kierować podczas zakupu tego typu pieca. Przedstawiamy je na blogu firmy Resto Quality!
Swój piec konwekcyjno-parowy dopasuj do wnętrza kuchni. Umożliwimy Ci to!
W przypadku pieców konwekcyjno-parowych termin "uniwersalne rozwiązanie" musi być omijany przez właścicieli lokali gastronomicznych szerokim łukiem. Aby taki sprzęt cechował się wysokim stopniem funkcjonalności, musi być maksymalnie dopasowany do prowadzonej przez Ciebie firmy. I mowa tutaj nie tylko o rozmiarze urządzenia, ale również o jego finalnym zastosowaniu. W takim wypadku wielkość komory ma ogromne znaczenie. W asortymencie naszego sklepu Resto Quality kupisz nowoczesny piec konwekcyjno-parowy od renomowanego producenta i to w kilku popularnych wersjach. Oferujemy także sprzedaż najpotrzebniejszych akcesoriów, takich jak podstawa pod piec, okap lub zmiękczacz.
Wytrzymałość oraz funkcjonalność zawsze są w cenie. Poznaj nasze piece i komory
Dobry piec konwekcyjno-parowy, a tylko takie znajdziesz w naszym asortymencie, jest sprzętem przede wszystkim wytrzymałym. Codzienne użytkowanie sprawia, że niskiej jakości rozwiązania nie sprawdzają się w profesjonalnych kuchniach. Prezentujemy przed Tobą atrakcyjną ofertę na piec marki Inoxtrend ze stali nierdzewnej. Piec Alphatech by Lainox charakteryzuje się maksymalnie wysokim poziomem funkcjonalności, a specjalnie skonstruowana komora będzie doskonałym wyborem dla każdego szefa kuchni, który chciałby połączyć ergonomię z funkcjonalnością oraz z niezawodnością podczas codziennej pracy.