Poszukiwany piec do pizzy? Nasza strona Resto Quality jest doskonałym miejscem, żeby znaleźć warte uwagi urządzenie do pizzerii. Restauratorom możemy zaoferować profesjonalny piec do pizzy dwukomorowy lub jednokomorowy, do wyboru elektryczny albo gazowy. Produkty, mimo że mają różne wymiary i niezliczone funkcje, wyróżniają się wysoką jakością wykonania. Włoski producent zadbał o design, znakomity do otwartej kuchni. Mamy w asortymencie sterowany dotykowo piec do pieczenia pizzy, w którym można upiec nawet 100 pizz na godzinę! Zapraszamy.

Piekarnik do pizzy i piec do pizzerii, czyli sprzęt, który warto promować

Zajmujemy się dostarczaniem urządzeń dla gastronomii, wiele uwagi poświęcając pizzeriom. Odpowiednio zaopatrzona restauracja oferująca pizzę, szybko zostanie doceniona przez klientów, a sprzedaż idealnie wypieczonych pizz przyniesie zysk. Branża, jaką jest gastronomia, rozwija się w zadziwiająco szybkim tempie, a konsumenci zaczynają jeść świadomie. Dlatego proponujemy Państwu piec do pizzy jednokomorowy (na początek) i piec do pizzy przelotowy (dla profesjonalistów). Są to specjalnie opracowane, dostarczone od włoskiego producenta piece do wypieku pizzy w lokalach gastronomicznych. Zarówno model 1-, jak i 2 – komorowy jest wyrobem z niższej półki cenowej. Cena za prosty piec tego typu to ok. 2000 zł. Wariant tunelowy będzie o wiele droższy, ale i dużo bardziej wydajny. Pizza z takiego pieca smakuje niesamowicie, każdy składnik jest doskonale wyczuwalny, a ciasto puszyste i delikatnie chrupiące. Sztuka wypieku to umiejętność, której powinien nauczyć się każdy restaurator oferujący różne pizze, jeszcze zanim nabędzie odpowiedni piekarnik. Jeśli chcą Państwo przetestować wypatrzony piec do wypiekania pizzy, prosimy o kontakt. Zorganizujemy pokaz i nauczymy Was obsługi wskazanego modelu.

Wyposaż swój lokal w piec do pizzy i wzbudź zachwyt gości swojego lokalu

Pizza bez wątpienia należy do dań, które zrobiły na naszym rynku ogromną karierę. Mimo pojawiania się na nim coraz to nowych propozycji, nadal broni ona swojej bardzo silnej pozycji i jest w czołówce, zwłaszcza dań zamawianych na wynos. To ważne – oznacza bowiem, że piec na pizze będzie stanowił znakomitą inwestycję nawet wówczas, gdy lokalizacja restauracji nie wydaje się najdogodniejsza. Popularność tego dania spowodowała, że w naszym kraju przybiera ono najrozmaitsze postaci, dalece odbiegające od zwykle dość skromnego oryginału. Sprawia to, że regularnie sięgają po nie niemal wszyscy, niezależnie od indywidualnych upodobań kulinarnych. Wyposażenie kuchni w piec do pieczenia pizzy w każdym mieście pozwala więc radykalnie zwiększyć ilość potencjalnej klienteli. Duże zapotrzebowanie, a także coraz większe znaczenie, jakie ma dla konsumentów smak i jakość sprawiają, nawet niewielki podmiot zdolny nadawać znanym już im rodzajom placka nowe postaci jest w stanie podjąć skuteczną walkę z konkurentami, w tym także działającymi w ramach sieci określających ściśle sposób pracy. Umiejętności i pomysłowość personelu lokalu są zatem bardzo ważne – na nic się jednak nie przydadzą, jeśli nie będzie on mógł cieszyć się należytym wyposażeniem. Profesjonalny piec do pizzy jest kluczowym jego elementem, bez którego przedsięwzięcia takiego zrealizować nie sposób. Obszerny asortyment firmy Resto Quality wychodzi tym potrzebom naprzeciw – gastronomia nie ma dla nas tajemnic. U nas czeka na Państwa niejeden znakomity piec do pizzy jednokomorowy, a także 2 komorowy. Korzystna cena każdego z tych urządzeń, a przede wszystkim i ch najwyższa jakość, sprawiają, że oferta ta jest nader atrakcyjna.

Wysokiej jakości piec do pizzy przyda się w każdej profesjonalnej kuchni

Pizza nie jest skomplikowanym daniem i zapewne właśnie to przyczyniło się do jej ogromnej popularności. Nie znaczy to jednak, że jej przygotowanie jest zupełnie proste i wolne od ryzyka błędów. Wiele uwagi poświęcić należy ciastu, kluczowy jest jednak także sposób obróbki termicznej, któremu zostanie ono poddane. Nie może to być proces zbyt długi i musi odbywać się w bardzo wysokiej temperaturze. Tradycyjny opalany drewnem piec na pizze zapewniał spełnienie tego warunku, jednak w większości lokali jego budowa jest niemożliwa lub nieopłacalna. Z kolei piece o innym przeznaczeniu mogą nie zapewniać właściwych parametrów wypieku. Dlatego piec do pizzy przelotowy lub zwykły koniecznie musi znaleźć się na wyposażeniu pizzeri. Profesjonalny piec do pizzy dzięki odpowiedniej konstrukcji zapewnia idealną temperaturę i odsuwa ryzyko, że podczas krótkiego procesu obróbki termicznej pizza pozostanie w jakichś miejscach niedopieczona. Idealnie wypieczona, ale nie przesuszona i twarda, z pewnością zostanie doceniona przez gości i klientów zamawiających ją na wynos. Właśnie dlatego piec do pizzy dwukomorowy lub pojedynczy, jeśli potrzeby lokalu są mniejsze, jest koniecznością. Co ważne, jest to urządzenie nader wszechstronne i jeśli wymaga tego bieżąca potrzeba, świetnie nada się np. do wypiekania ciast. Piec do pieczenia pizzy nigdy nie będzie więc niepotrzebny. W ofercie firmy Resto Quality można znaleźć niejeden znakomity piec do pizzy, zarówno o zasilaniu elektrycznym, jak i gazowym, przelotowy i zwykły, a cena każdego z nich jest korzystna. To najwyższe klasy sprzęt, doceniony przez wielu użytkowników. Dostarczamy także dodatkowe wyposażenie w postaci podstaw i okapów.

KONTAKT

12 307 06 72
FAX
12 345 03 28
E-MAIL
info@restoquality.pl
Resto Quality
  • Resto Quality Sp. z o.o. 31-227 Kraków

Sąd rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, XI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego: 0000511822, NIP: 675-150-38-22,
Kapitał zakładowy: 25 000,00 PLN

Dane kontaktowe

Prowadzimy szkolenia z obsługi sprzętów oraz organizujemy pokazy wybranych urządzeń.
Zapraszamy do kontaktu!

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl