Dostępność
Wysyłka w
Cena brutto
-
od
do
Nowość
Wałkownice do ciasta
Wałkowarka do ciasta powinna być na wyposażeniu każdego lokalu gastronomicznego. Perfekcyjnie rozwałkowane ciasto równej grubości to sekret udanej pizzy, dobrego makaronu, najlepszych pierogów i wypieków drożdżowych. W Resto Quality przygotowaliśmy dla Państwa bogaty wybór specjalistycznych urządzeń do wałkowania. Wałkownica do ciasta ciężkiego i mas cukierniczych utrzymuje stałą temperaturę ciasta i pozwala regulować grubość, co do milimetra. Najwyższej jakości wałkowarka włoskiej produkcji jest niezastąpiona w przygotowaniu ciasta w dużych ilościach.
Kilka powodów, dla których wałkownica do profesjonalnej kuchni jest warta zakupu
W miejscu, gdzie przygotowuje się pizzę, makarony, pierogi i artystyczne torty, wałkowarka ma szczególną wartość: oszczędza czas kucharzy. To profesjonalne urządzenie podnosi jakość potraw, dostarczając idealnie rozwałkowane, nieprzegrzane ciasto lub masę cukierniczą. Nasza firma Resto Quality sprowadziła wałkownice z Włoch, bo właśnie tam są produkowane najwyższej jakości sprzęty dla gastronomii. Taka wałkowarka do ciasta stanowi nieocenioną pomoc, ułatwienie pracy z ciężkim ciastem. Konstrukcja dopracowana w najmniejszym detalu zapobiega przywieraniu ciasta, a elektryczny pedał jeszcze bardziej usprawnia proces wałkowania. Oferowane przez nas wałkowarki wytwarzają placki w różnych kształtach, co pozwala otrzymać wiele produktów z użyciem jednej maszyny. Osoba korzystająca z urządzenia, ma pełną kontrolę nad grubością ciasta, co oznacza dużą wygodę i niezliczone możliwości. Bez wątpienia, wałkownica do ciasta jest godna uwagi każdego kucharza. Tym bardziej, że cena za wielofunkcyjną wałkowarkę to wydatek rzędu ok. 2 tys. zł. Zapraszamy do zakupu!