Wałkownice do ciasta

Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.
Wałkowarka do ciasta powinna być na wyposażeniu każdego lokalu gastronomicznego. Perfekcyjnie rozwałkowane ciasto równej grubości to sekret udanej pizzy, dobrego makaronu, najlepszych pierogów i wypieków drożdżowych. W Resto Quality przygotowaliśmy dla Państwa bogaty wybór specjalistycznych urządzeń do wałkowania. Wałkownica do ciasta ciężkiego i mas cukierniczych utrzymuje stałą temperaturę ciasta i pozwala regulować grubość, co do milimetra. Najwyższej jakości wałkowarka włoskiej produkcji jest niezastąpiona w przygotowaniu ciasta w dużych ilościach.
Kilka powodów, dla których wałkownica do profesjonalnej kuchni jest warta zakupu
W miejscu, gdzie przygotowuje się pizzę, makarony, pierogi i artystyczne torty, wałkowarka ma szczególną wartość: oszczędza czas kucharzy. To profesjonalne urządzenie podnosi jakość potraw, dostarczając idealnie rozwałkowane, nieprzegrzane ciasto lub masę cukierniczą. Nasza firma Resto Quality sprowadziła wałkownice z Włoch, bo właśnie tam są produkowane najwyższej jakości sprzęty dla gastronomii. Taka wałkowarka do ciasta stanowi nieocenioną pomoc, ułatwienie pracy z ciężkim ciastem. Konstrukcja dopracowana w najmniejszym detalu zapobiega przywieraniu ciasta, a elektryczny pedał jeszcze bardziej usprawnia proces wałkowania. Oferowane przez nas wałkowarki wytwarzają placki w różnych kształtach, co pozwala otrzymać wiele produktów z użyciem jednej maszyny. Osoba korzystająca z urządzenia, ma pełną kontrolę nad grubością ciasta, co oznacza dużą wygodę i niezliczone możliwości. Bez wątpienia, wałkownica do ciasta jest godna uwagi każdego kucharza. Tym bardziej, że cena za wielofunkcyjną wałkowarkę to wydatek rzędu ok. 2 tys. zł. Zapraszamy do zakupu!