Wałkownice do ciasta

Producent
Dostępność
Cena brutto
- zł - zł
Nowość

7 429,20 zł
Cena netto: 6 040,00 zł

6 100,80 zł
Cena netto: 4 960,00 zł

6 580,50 zł
Cena netto: 5 350,00 zł

5 965,50 zł
Cena netto: 4 850,00 zł

5 067,60 zł
Cena netto: 4 120,00 zł

4 747,80 zł
Cena netto: 3 860,00 zł
Wałkowarka do ciasta powinna być na wyposażeniu każdego lokalu gastronomicznego. Perfekcyjnie rozwałkowane ciasto równej grubości to sekret udanej pizzy, dobrego makaronu, najlepszych pierogów i wypieków drożdżowych. W Resto Quality przygotowaliśmy dla Państwa bogaty wybór specjalistycznych urządzeń do wałkowania. Wałkownica do ciasta ciężkiego i mas cukierniczych utrzymuje stałą temperaturę ciasta i pozwala regulować grubość, co do milimetra. Najwyższej jakości wałkowarka włoskiej produkcji jest niezastąpiona w przygotowaniu ciasta w dużych ilościach.
Kilka powodów, dla których wałkownica do profesjonalnej kuchni jest warta zakupu
W miejscu, gdzie przygotowuje się pizzę, makarony, pierogi i artystyczne torty, wałkowarka ma szczególną wartość: oszczędza czas kucharzy. To profesjonalne urządzenie podnosi jakość potraw, dostarczając idealnie rozwałkowane, nieprzegrzane ciasto lub masę cukierniczą. Nasza firma Resto Quality sprowadziła wałkownice z Włoch, bo właśnie tam są produkowane najwyższej jakości sprzęty dla gastronomii. Taka wałkowarka do ciasta stanowi nieocenioną pomoc, ułatwienie pracy z ciężkim ciastem. Konstrukcja dopracowana w najmniejszym detalu zapobiega przywieraniu ciasta, a elektryczny pedał jeszcze bardziej usprawnia proces wałkowania. Oferowane przez nas wałkowarki wytwarzają placki w różnych kształtach, co pozwala otrzymać wiele produktów z użyciem jednej maszyny. Osoba korzystająca z urządzenia, ma pełną kontrolę nad grubością ciasta, co oznacza dużą wygodę i niezliczone możliwości. Bez wątpienia, wałkownica do ciasta jest godna uwagi każdego kucharza. Tym bardziej, że cena za wielofunkcyjną wałkowarkę to wydatek rzędu ok. 2 tys. zł. Zapraszamy do zakupu!