Gazowe
W specjalistycznym piecu do pizzy każda pizza się uda. Poniżej zebraliśmy wybrane gazowe piece do pizzy, zasilane gazem ziemnym lub LPG (do wyboru przy składaniu zamówienia). Mają Państwo do dyspozycji piece jednokomorowe tunelowe, tzw. przelotowe oraz klasyczne. Są to urządzenia dużo tańsze w eksploatacji, niż piece elektryczne. Za sprawą odpowiedniej konstrukcji, gazowe piece do pizzy gwarantują powtarzalność wypieku. To powoduje, że klient zamawiający tę samą pizzę w różnych odstępach czasowych, otrzyma danie o identycznym smaku. Zdecydowanie warto przemyśleć zakup takiego pieca.











Dlaczego gazowy piec do pizzy to strzał w dziesiątkę? Właścicielu pizzerii, poznaj piece Resto Quality
Wielu restauratorów nie docenia swoich klientów i zamiast stawiać na najwyższą jakość produktów czy urządzeń do kuchni, wybiera tanie sprzęty od nieznanych producentów, kupione w niepewnych miejscach. Resto Quality oznacza pierwszorzędną jakość dla restauracji, a co za tym idzie, również dla jej klientów. Gazowe piece do pizzy są najlepszym, co może spotkać ładnie wyrośnięte ciasto i dobrze dobrane składniki, w drodze na stół gości. Pizza wypieczona w takim urządzeniu znakomicie smakuje, zachęcająco pachnie i niesamowicie wygląda. Serwowanie dań przyrządzonych z użyciem profesjonalnego sprzętu, zawsze się opłaca. Piec do pizzy gazowy to oszczędność prądu, wygodne sterowanie dotykowe oraz maksymalna kontrola nad pieczoną pizzą. Co interesujące, do pieca tunelowego z powodzeniem można włożyć chleb i ciasta na słodko, o czym wiedzą cukiernicy, korzystający na co dzień z zalet pieca do pizzy, zasilanego gazem. Te urządzenia szczególnie polecamy do dużych lokali gastronomicznych, w których ważny jest krótki czas wypiekania w połączeniu ze smakiem, zapadającym w pamięć. Odnajdą Państwu u nas piec do pizzy gazowy dla profesjonalnych pizzerów i piece dla początkujących. W razie wątpliwości lub pytań, pozostajemy do dyspozycji.