Cena brutto
-
od
do
Nowość
Miksery spiralne
Mieszarki do ciasta są nieodzownym urządzeniem w piekarniach, pizzeriach oraz pierogarniach, gdzie można odnotować duże zapotrzebowanie na ciasto w rozmaitych postaciach. Tzw. mikser spiralny automatycznie przygotowuje ciasto, wyrabiając je w krótkim czasie, dużo dokładniej niż można to zrobić ręcznie. Zestawiliśmy ze sobą kilkanaście modeli mieszarek od włoskiego producenta, tworzącego miesiarki spiralne do codziennego użytku w profesjonalnych lokalach gastronomicznych. Wyrobione przez nie ciasto pięknie wyrasta, łatwo się formuje i doskonale smakuje.
Miesiarka do ciasta sposobem na perfekcyjnie wyrobione ciężkie ciasto
Urządzenie do wyrabiania ciasta, lepiej niż najbardziej wytrawna gospodyni, przygotuje ciasto na pizzę, chleb czy pierogi. Oferujemy Państwu miksery spiralne włoskiej produkcji, idealne do pracy w restauracjach, barach mlecznych i lokalach gastronomicznych z potrawami mącznymi w menu. Skoro interesuje Państwa mieszarka do ciasta, z pewnością chcielibyście poznać dostępne warianty i różnice między nimi. W tym celu proponujemy dokładne przejrzenie naszych produktów. Przedtem jednak warto ustalić, w jakim przedziale cenowym ma się znaleźć maszyna do mieszania ciasta, żeby uniknąć przekroczenia swoich możliwości finansowych. Ponieważ dysponujemy sporym wyborem, mija się z celem opisywanie, jakimi cechami wyróżnia się dana mieszałka spiralna. Podkreślimy za to, na które parametry należy zwracać szczególną uwagę. Najeżą do nich wymiary mieszarki do ciasta, rodzaj haka i dzieży, jakość obudowy i pojemność urządzenia. Maszynka do wyrabiania ciasta na pizzę powinna pracować cicho, posiadać gwarancję i być ustawna. Taki mikser spiralny do ciasta można zamówić bez problemu, kontaktując się z nami. Zapraszamy serdecznie!