Czekoladziarki
Wszyscy uwielbiamy czekoladę, a czekoladziarka to urządzenie, które służy do przyrządzania gorącej czekolady o idealnej konsystencji. Profesjonalne mieszadła stale pracują, zapobiegając wytwarzaniu się grudek. Maszyna do czekolady utrzymuje napój w odpowiedniej temperaturze, a specjalnie zaprojektowane dno minimalizuje ryzyko przegrzania i przypalania się płynu. Urządzenie sprawdza się w barach, kawiarniach, jak też w restauracjach, gdzie na klientów czeka kubek gorącej czekolady.
Aromatyczna gorąca czekolada prosto z czekoladziarki, podgrzewanej przez płaszcz wodny
Każdy z nas ma czasem ochotę na coś słodkiego, a nic nie zaspokaja tej potrzeby tak dobrze, jak czekolada. Mleczna, biała, gorzka – wybór jest ogromny, a możliwości nieskończone. Jedną z najciekawszych form podania tego przysmaku jest gęsty napój. Wysokiej jakości maszyna do gorącej czekolady podgrzewa napój w taki sposób, by zapobiec jego przypaleniu, czego ciężko jest uniknąć, przygotowując go w garnku. Dno z płaszczem wodnym oznacza bezpieczne podgrzewanie. Każda czekoladziarka z naszej oferty posiada wygodny w obsłudze kranik, odporny na zatykanie się. Z obsługą poradzą sobie nawet najmłodsi, więc z powodzeniem można pozostawić urządzenie do dyspozycji gości np. podczas małych przyjęć. Maszyna do czekolady jest w stanie pracować nieprzerwanie przez 100 godzin, co oznacza brak konieczności codziennego czyszczenia czekoladziarki i sporządzania kolejnej porcji napoju. Jeżeli podobnie jak my, są Państwo wielbicielami gorącej czekolady, polecamy skontaktować się z nami w celu złożenia zamówienia. Czekamy na wiadomość!