Bagieciarka piekarnicza | urządzenie do produkcji bagietek SM380S

Cena brutto: 37 490,40 zł 37490.40
Cena netto: 30 480,00 zł
Dostępność: na zamówienie
ilość szt.

Karta produktu

Opis:

  • Profesjonalna bagieciarka przeznaczona do formowania i wydłużania ciasta na bagietki, paluchy, podłużne bochenki chleba
  • Znacznie przyśpieszy pracę w piekarni, sklepach, małych i średnich przedsiębiorstwach czy hotelach
  • Maksymalna długość formowanej bagietki to 75 cm
  • Bagieciarka wydłuża ciasto do każdego rodzaju pieczywa, o zakresie gramatur 50 - 1200 g.
  • Regulacja grubości ciasta odbywa się za pomocą ustawienia odstępów między walcami za pomocą dwóch dźwigni
  • Urządzenie wyposażone jest w taśmy przenośnikowe z powłoką filcową
  • Obudowa całkowicie wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • Otwór załadowczy wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • Wysuwana od frontu półka odbiorcza
  • Przycisk bezpieczeństwa
  • Silnik z napędem łańcuchowym

 

Wyposażenie opcjonalne:

  • Podstawa jezdna z półką - 2 230,00 zł netto

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 980x680x680
  • Zakres wagi ciasta [g]: 50-1200
  • Wydajność chwilowa [szt./h]: 1200
  • Maksymalna długość ciasta [mm]: 750
  • Moc [kW]: 0,37
  • Zasilanie [V]: 400
  • Waga [kg]: 250

 

 

 

Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia

Pliki do pobrania:

KONTAKT

12 307 06 72
FAX
12 345 03 28
E-MAIL
info@restoquality.pl
Resto Quality
  • Resto Quality Sp. z o.o. 30-554 Kraków

Sąd rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, XI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego: 0000511822, NIP: 675-150-38-22,
Kapitał zakładowy: 25 000,00 PLN

Dane kontaktowe

Prowadzimy szkolenia z obsługi sprzętów oraz organizujemy pokazy wybranych urządzeń.
Zapraszamy do kontaktu!

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl