Piece do pizzy elektryczne

Producent
Długość gwarancji
Pojemność pizz
Sterowanie
Dostępność
Cena brutto
- zł - zł
Nowość

51 475,50 zł
Cena netto: 41 850,00 zł

29 716,80 zł
Cena netto: 24 160,00 zł

46 703,10 zł
Cena netto: 37 970,00 zł

27 871,80 zł
Cena netto: 22 660,00 zł

11 758,80 zł
Cena netto: 9 560,00 zł

11 758,80 zł
Cena netto: 9 560,00 zł

11 758,80 zł
Cena netto: 9 560,00 zł

11 758,80 zł
Cena netto: 9 560,00 zł

11 758,80 zł
Cena netto: 9 560,00 zł

7 982,70 zł
Cena netto: 6 490,00 zł

7 982,70 zł
Cena netto: 6 490,00 zł

7 982,70 zł
Cena netto: 6 490,00 zł

7 982,70 zł
Cena netto: 6 490,00 zł

7 982,70 zł
Cena netto: 6 490,00 zł

11 758,80 zł
Cena netto: 9 560,00 zł

7 982,70 zł
Cena netto: 6 490,00 zł

40 159,50 zł
Cena netto: 32 650,00 zł

32 631,90 zł
Cena netto: 26 530,00 zł
Elektryczny piec do pizzy jest urządzeniem do restauracji, która rozpoczyna przygodę z wypiekaniem pizzy lub w której piecze się niewielkie ilości tych wyjątkowych placków. Model jednokomorowy można rozbudowywać o kolejne elementy, modyfikując prosty piec w system, wypiekający w szybszym tempie. To tańsza alternatywa pieca gazowego, nadająca się do lokali gastronomicznych średniej wielkości. W naszej ofercie umieściliśmy piec do pizzy elektryczny, o maksymalnej temperaturze pieczenia 500°C, wyłożony cegłą szamotową.
Kiedy warto się zdecydować na elektryczny piec do pizzy, a kiedy lepiej poszukać innego pieca?
Piece do pizzy oferowane pizzerom i restauratorom dzielą się na trzy rodzaje: elektryczne, gazowe i tradycyjne, czyli opalane drewnem. W Resto Quality można zamówić nowoczesne modele pieców, zasilane prądem lub gazem. Te pierwsze, elektryczne, kosztują dużo mniej od pieców gazowych. Równomiernie ulokowane grzałki działają niezależnie od siebie, mogąc generować temperaturę nawet do 500°C. Piec elektryczny do pizzy pozwala wypiekać kilka placków jednocześnie, choć wciąż będzie ich dużo mniej, niż w pokaźnych rozmiarów piecu gazowym. Dlatego ten typ piekarnika polecamy do średnich pizzerii i restauracji, w których nie zachodzi potrzeba pieczenia ponad 6 pizz w tym samym czasie. Elektryczny piec do pizzy jest też świetnym wyborem, kiedy nie chcemy inwestować w urządzenie wielu pieniędzy, a w przyszłości rozbudować swój piec o kolejne moduły. Taki model jest bardzo ustawny i zajmuje mało miejsca. Jeżeli natomiast mamy środki na zakup droższego pieca, a pizza to główna pozycja w naszym menu, lepiej zastanowić się nad wyborem produktu gazowego. Każdy piec do pizzy od Resto Quality jest objęty roczną gwarancją, a w razie awarii, posiadacze pieca mogą liczyć na bony pieniężne.