Grill pionowy, czyli tzw. maszyna do kebaba, to obowiązkowy sprzęt w lokalu serwującym gyros, shoarmę lub kebab. Popularność kuchni tureckiej stale wzrasta, a dziesiątki odmian mięsa opiekanego w pionie inspirują restauratorów do urozmaicania swojego menu. Firma Resto Quality prowadzi sprzedaż urządzeń do kebaba, wśród których znalazły się m. in. opiekacz elektryczny oraz gyros gazowy. Tylko profesjonalne opiekacze do kebaba mogą zagwarantować przygotowanie soczystego mięsa, podawanego w picie, tortilli lub na talerzu. Zapraszamy!

Resto Quality prezentuje: opiekacze do kebaba. Ich zalety zadziwią restauratorów

Chcąc uraczyć gości aromatycznym gyrosem, warto nabyć opiekacz do kebaba. Oferujemy jednopalnikowe i wielopalnikowe opiekacze gazowe, które w wielu punktach gastronomicznych są wykorzystywane, jako rożen do kebaba. Te z naszego sklepu są wyjątkowo bezpieczne w użyciu: części konstrukcyjne się nie nagrzewają, palniki znajdują się w odpowiedniej odległości od sztycy, natomiast stal pokrywająca opiekacz do mięsa to wytrzymała, nierdzewna obudowa. W każdym z modeli znalazło się miejsce na tackę ociekową, zatrzymującą tłuszcz wytwarzany w procesie przyrządzania kebaba. W Resto Quality cena jest na drugim miejscu. Wyżej na podium stawiamy jakość, dlatego sprowadzony przez nas grill do kebaba to urządzenie o dużej mocy, grzejące równomiernie dokładnie z taką intensywnością, jaką ustawimy. Opiekacz elektryczny do kebaba i gyrosa oprócz tego, że wydajnie pracuje, służy również do prezentacji mięsa. Wsad rzędu 85 kg robi wrażenie, tym bardziej, jeśli będzie się kręcił i rumienił na oczach gości. Jeśli chcieliby Państwo zamówić opiekacz do kebaba, prosimy o kontakt.

Dobry opiekacz do kebaba pozwoli odpowiedzieć na potrzeby konsumentów

Kulinarne upodobania Polaków, zwłaszcza tych z młodszych pokoleń, w dużej mierze ulegają istotnym zmianom. Wielka kariera, jaką w stosunkowo krótkim czasie zrobił na naszym rynku kebab, jest najlepszym tego dowodem. Jego popularność rosła z początku niepostrzeżenie, w cieniu powodzenia, jakim cieszyły się fast-foody na modłę zachodnią. Już przed niemal dwudziestu laty było jednak jasne: kebab stał się jednym z najczęstszych wyborów konsumentów poszukujących szybkiego i sycącego posiłku w mieście. Trend ten okazał się trwały, toteż maszyna do kebaba jest inwestycją zdolną przynieść każdemu lokalowi, w którym zostanie zainstalowana, znaczne zyski i popularność. Tego rodzaju opiekacz elektryczny do mięsa może posłużyć zarówno do rozbudowy oferowanego przez dany punkt gastronomiczny menu, jak i uczynienia kebaba jego podstawą. Sięgają po niego wszak bardzo liczni konsumenci, niezależnie od wieku i trybu życia, toteż nie ma możliwości, by pionowy grill do kebaba w odpowiednio zlokalizowanym punkcie stał bezczynnie. Już przed dwoma dekadami kebaby i dania do nich zbliżone serwowała aż jedna trzecia działających w naszym kraju lokali. Tego typu opiekacz do mięsa stanowi więc nadzwyczaj przydatne wyposażenie, dzięki któremu można skutecznie zawalczyć o nowych klientów. Zwłaszcza, że kwestia sposobu, w jaki taki posiłek zostanie przygotowany, schodzi na drugi plan – te, które zyskały sobie uznanie naszych rodaków są dość odległe od pierwowzoru. Trzymanie się utrwalonych przez lata kanonów to dobra droga do sukcesu – klienci poszukują tutaj smaków przewidywalnych, dobrze im znanych. Potrzebny jest więc tylko wysokiej jakości grill pionowy, w który łatwo wyposażyć się dzięki szerokiej ofercie przygotowanej przez Resto Quality.

Wybierz opiekacz elektryczny do kebaba będący dziełem najlepszych specjalistów

Niezależnie od tego, jaki przepis realizować będzie dany lokal, tak czy inaczej ważnym zagadnieniem pozostanie należyta jakość serwowanych dań. Wykorzystywany sprzęt, bez względu na to, czy w danej sytuacji jest to rożen do kebaba, czy też opiekacz do gyrosa, także dość popularnego, odgrywa tutaj kluczową rolę. Niezbędna jest możliwość zachowania pełnej kontroli nad przebiegiem procesu obróbki termicznej. Precyzyjna regulacja mocy palników bądź elektrycznych elementów grzejnych, a także ich odległości od sztycy jest nader istotna. Dobre opiekacze do kebaba są ponadto urządzeniami zapewniającymi maksymalne bezpieczeństwo użytkowania, co osiąga się dzięki uniknięciu nagrzewania elementów, które tego nie wymagają. Wreszcie, opiekacz do kebaba musi być trwały i niezawodny, nie można więc dopuścić np. do tego, by silnik obracający sztycą nie był odporny na wysoką temperaturę. Wszystko to wymaga rzetelnej pracy doświadczonych konstruktorów. Efekty ich wysiłków można znaleźć w ofercie firmy Resto Quality, gdzie maszyna do kebaba dostępna jest w szeregu odmian – może to być zarówno gyros gazowy, jak i gyros elektryczny. Jednocześnie cena każdej z przygotowanych przez nas propozycji jest nader korzystna, zwłaszcza, jeśli weźmiemy pod uwagę ich zalety. Z tej wszak rezygnować nie można, jeśli wyposażenie lokalu ma spełniać swoją funkcje i przynosić zysk. Nakład pracy, jakiemu będzie musiał sprostać, jest znaczny. Każdy dostarczany przez nas grill do kebaba sprosta mu jednak bez trudu, o czym przekonało się już wielu nabywców. Atrakcyjna cena i najwyższa jakość – udowadniamy, że mogą iść w parze.

KONTAKT

12 307 06 72
FAX
12 345 03 28
E-MAIL
info@restoquality.pl
Resto Quality
  • Resto Quality Sp. z o.o. 31-227 Kraków

Sąd rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, XI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego: 0000511822, NIP: 675-150-38-22,
Kapitał zakładowy: 25 000,00 PLN

Dane kontaktowe

Prowadzimy szkolenia z obsługi sprzętów oraz organizujemy pokazy wybranych urządzeń.
Zapraszamy do kontaktu!

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl